Kereskedelmi szoftverünk képes lefedni a nagy-, és kiskereskedelem valamennyi területét. Raktári rendszerünk bekonfigurálható egy-, vagy akár többraktáros készletvezetéshez.

A ZEBRASYS programrendszer nagy- és kiskereskedelmi vállalkozások számítógépes információs rendszere. A rendszer fejlesztésénél a legkorszerűbb szervezési és programozási technikák kerültek felhasználásra. A rendszer minimális op.rendszer igénye Windows 7. Szükséges adatbázis kezelő motor Windows SQL Server, vagy Firebird SQL Server.

A programrendszer moduláris felépítésű és a felhasználók helyi igényei szerint paraméterezhető.

A rendszer azért lett kifejlesztve, hogy egy gyors és hatékony információs rendszerként működő eszköz legyen. Támogassa a döntéshozást a napi forgalmi adatok, raktárkészlet vezetésével, napi, heti összesítő listák készítésével.

A vállalatoknak, szervezeteknek hatékony rendszerekre van szükségük, hogy:

· növeljék az értékesítés volumenét és a jövedelmezőséget

· magas szinten tartsák a kiszolgálási színvonalat

· előre jelezzék a  beszerzési szükségleteket és a pénzforgalmi igényeket

· naprakész vezetői információval támogassák az irányítást (döntés előkészítés)

· rugalmasan alkalmazkodjon a környezeti változásokhoz (papírhegy elkerülése)

· a felhasználó kezébe adja az irányítást

· elvégzi a mindennapos rutinfeladatokat

· célirányos, pontos tájékoztatást nyújt a kívánt formában, és a kívánt   gyakorisággal   (szabadon programozható listagenerátor)

A ZEBRASYS programcsomag megfelel a fenti általános követelményeknek, amit egy modern kereskedelmi vállalat igényeinek megfelelően fejlesztettek ki a rendszer Szerzői.