A Zebrasoft Kft 1989 óta fejleszti vonalkódos pénztárgépes rendszereit. Pénztárgépes rendszereink a kereskedelem számos területén megtalálhatók, az egyszerű élelmiszerboltoktól kezdve, a pénztárgépeket tízes nagyságrendben használó szupermarketekig, és speciális pénztárgépet fejlesztettünk ki a benzinkutas felhasználásokra, valamint a Nemzeti Dohányboltok részére. Pénztárgépeink egyedileg üzemeltethetők, vagy hálózatba köthetők. Pénztárgépeink kapcsolódnak a cégünk által kifejlesztett ZebraSys áruforgalmi rendszerhez.

Kasszáink rendelkeznek a szükséges NAV engedéllyel, minden tekintetben megfelelnek az aktuális törvényi előírásoknak!

Zebrasoft szoftver, kereskedelmi, benzinkutas vonalkódos pénztárgép, leltár program.
Cégünk programok, komplett rendszerek készítésével is foglalkozik.
Már kész rendszerünk van Kereskedelmi vonalkódos pénztárgép rendszerre, benzinkutas pénztárgép rendszerre, vendéglői és kávéházi rendszerre, valamint leltározásra.
Ezen kívül szervíz szoftverrel és komplett rendszerrel is rendelkezünk a garanciális, karbantartási és eseti javításokra szervízbe leadott eszközök mozgásának nyomon követését biztosító programmal.
Ezen kívül bármilyen a rendszereinkhez kapcsolódó programot, szoftvert elkészítjük.

Továbbá rendelkezünk a kereskedelemben nélkülözhetetlen hardver eszközökkel, valamint vállaljuk azok beszerzését, karbantartását. Vállaljuk plasztik kártyák elkészítését, vonalkódos rendszerek telepítését.