Zebrasoft Kft.: vonalkódos pénztárgép megoldások, vonalkód technikai eszközök

ZEBRASOFT Kft.

Vonalkódos pénztárgép rendszerek,
Vonalkód technikai eszközök


Metrologic

Metrologic vonalkód olvasók

Metrologic vonalkód olvasók

Több mint 30 éven keresztül Metrologic Instrumentset az innovatív és megbízható adatszerzés és gyűjtő megoldások fejlesztésének egy globális szakértőjének ismerték el.

Ahogy a haladó vonalkód-szkennerek egy vezető függőleges-integrált gyártója, Metrologic a vállalat többet, az üzletek nekilátnak bár-kódért, ami hardvert, nagysebességű képtisztítás-szoftvert és felsőbbrendű vevőszolgálatot dekódol.

Hasznosító a lézer egy széles sora, holografikus, látás alapú, RFID és felszínre kerülő technológiák, Metrologic kifinomult ábrázoló és letapogató megoldásai sokféle kiskereskedelmi pontot szolgálnak--eladás, ipari, egészséggondozás, leltár és terítési alkalmazások.

Metrologic nagy teljesítményű hajadont és körsugárzó lézerszkennereket termel, rögzített pozíció és-ellentétes szkennerek, területi imagersök*() és göröngyös mozgó számítógépek.

A kiegészítő Omniplanarjén és a stratégiai üzleti egységén keresztül NOVOdisplay , Metrologic illetőleg haladó képtisztítás-szoftvert és innovatív kijelzőmegoldásokat nyújt.

Alapított 1968-ban C Harry Knowles által Metrologic régóta egy utat törő erő volt az adat-elfogás-iparban. A sok teljesítménye között alkot a világ első hélium-neon-lézer-hobbija felszerel 1969-ben és az 1975-ös első kézi kiskereskedelmi lézerbár-kód-szkennerben.

A vállalat találékonyságra marad elkötelezett. Hogy randevúzzon, Metrologicnak több mint 350 van-a plusz bejelentett szabadalmakat még 100-on függőben levő.

Headquartered Blackwoodban (NJ), Metrologic eladja a termékeit több mint 110 országban. Metrologic termékeket konstruálnak, gyártanak és visz piacra több mint 1450 alkalmazott eladásokban, szolgáltatásban és terítési irodákban, amik Northon és Dél-Amerikán, Europe-on, Ausztrálián és Ázsián keresztül helyezkedtek el.

Metrologic újításnak van szentelve.

A működő kiválóság Knowles hagyatéka

Biztosíts minőséget és szavatolj időszerűséget azáltal, hogy ellátási láncot irányítasz.

Gyorsítsd a gyártó eljárást anélkül, hogy feláldoznád az emberi kapcsolatot.

Változtass potenciált, annak a termelésévé, hogy bérli a személyt ahelyett, hogy tölti a pozíciót.

Menj túl a mai technológia határain.

Soha ne hagyd abba úgy vélés, hogy egy út jobbá, gyorsabbá és megengedhetőbbé teszi azt.

Több információért hívj 1-800-667-8400 vagy látogatás www.metrologic.com .Termékeink

Kereskedelmi Vonalkód olvasó

Metrologic Kereskedelmi Omni vonalkód olvasó

 

Megoldások

Pénztárgép rendszerek

Pénztárgép megoldásokSpeciális pénztárgépet fejlesztettünk ki a benzinkutas felhasználásokra. Pénztárgépeink egyedileg üzemeltethetők, vagy hálózatba köthetők. Pénztárgépeink kapcsolódnak a cégünk által kifejlesztett ZebraSys áruforgalmi rendszerhez.

Részletesen

Vonalkód technológia

Vonalkód technikai megoldásokBarcode, vonalkód rendszerek forgalmazása és a rájuk alapuló technológia a Zebrasoft Kft. egyik fő területe. A benzinkutas, kereskedelmi vonalkódos pénztárgép rendszerünk évek óta szolgálja Ügyfeleink széles körét.

Részletesen

Szoftver

Kész rendszerünk van kereskedelmi vonalkódos pénztárgép rendszerre, benzinkutas pénztárgép rendszerre, vendéglői és kávéházi rendszerre, de van tárgyiegszköz nyilvántató szoftverünk és leltár szoftver is. Ezen kívül szervíz szoftverrrel és komlett rendszerrel is rendelkezünk a garanciális, karbantartási és eseti javításokra szervízbe leadott eszközök mozgásának nyomon követését biztosító programmal.

Részletesen

 

Szolgáltatások

Pénztárgép rendszerek

Pénztárgép rendszerekA Zebrasoft Kft. 1989 óta fejleszti vonalkódos pénztárgépes rendszereit. Pénztárgépes rendszereink a kereskedelem számos területén megtalálhatók, az egyszerű élelmiszerboltoktól kezdve, a pénztárgépeket tízes nagyságrendben használó szupermarketekig, vagy a speciális benzinkutas pénztárgépekig.

Részletesen

Rendszerek karbantartása

A ZEBRASOFT Kft 1989-ben alakult, vonalkódtechnikán alapuló kereskedelmi rendszerek létrehozására, telepítésére, karbantartására. Az elmúlt években számos rendszert hoztunk létre önállóan, és más cégek partnereként egyaránt.

Részletesen

Garancia és szervíz

Termékpalettánkon megtalálja a vonalkódnyomtató, címkenyomtató, vonalkód olvasó, címke olvasó, adatgyűjtő, kártyanyomtató mellett a dokumentum olvasók, és a termékeinkhez kapcsolódó szoftverek széles tárházát.

Részletesen