Zebrasoft Kft.: vonalkódos pénztárgép megoldások, vonalkód technikai eszközök

ZEBRASOFT Kft.

Vonalkódos pénztárgép rendszerek,
Vonalkód technikai eszközök


Intermec

Intermec Kézi vonalkód olvasók

Intermec Kézi vonalkód olvasók

Több mint technológia: megoldások

Intermec Inc. (NYSE:IN) van az adag üzletében te valósítod meg a legtöbb visszatérést az automatizált információdtól és adatszerzésedből (AIDC) és mozgó számoló rendszerek. Az azt jelenti, hogy többet teszünk a tervnél és testalkatnál az ipar a göröngyös, megbízható és sokoldalú berendezés legtöbb teljes felállása. Szintén azért fáradozunk veled, hogy a kihívásaidba érjünk hogy tudjuk az egyedülálló helyzetedet, azután emelőerő az erős kapcsolataink viszonteladókkal és fő ipari vezetővel a szövetség táncol hogy segítsen neked létrehozni egy olyan teljes megoldást, ami harmonizál a hálózataiddal, platformjaiddal és eljárásaiddal. Az együttműködő, összefüggő megközelítésünk biztosíthat egy teljesebb és problémamentes implementációt a szükségeid a Gen2 RFIDünket, vonalkódot követelik rendszerek, göröngyös számítógépek vagy egy Cisco WLAN infrastruktúra.Termékeink

 

Megoldások

Pénztárgép rendszerek

Pénztárgép megoldásokSpeciális pénztárgépet fejlesztettünk ki a benzinkutas felhasználásokra. Pénztárgépeink egyedileg üzemeltethetők, vagy hálózatba köthetők. Pénztárgépeink kapcsolódnak a cégünk által kifejlesztett ZebraSys áruforgalmi rendszerhez.

Részletesen

Vonalkód technológia

Vonalkód technikai megoldásokBarcode, vonalkód rendszerek forgalmazása és a rájuk alapuló technológia a Zebrasoft Kft. egyik fő területe. A benzinkutas, kereskedelmi vonalkódos pénztárgép rendszerünk évek óta szolgálja Ügyfeleink széles körét.

Részletesen

Szoftver

Kész rendszerünk van kereskedelmi vonalkódos pénztárgép rendszerre, benzinkutas pénztárgép rendszerre, vendéglői és kávéházi rendszerre, de van tárgyiegszköz nyilvántató szoftverünk és leltár szoftver is. Ezen kívül szervíz szoftverrrel és komlett rendszerrel is rendelkezünk a garanciális, karbantartási és eseti javításokra szervízbe leadott eszközök mozgásának nyomon követését biztosító programmal.

Részletesen

 

Szolgáltatások

Pénztárgép rendszerek

Pénztárgép rendszerekA Zebrasoft Kft. 1989 óta fejleszti vonalkódos pénztárgépes rendszereit. Pénztárgépes rendszereink a kereskedelem számos területén megtalálhatók, az egyszerű élelmiszerboltoktól kezdve, a pénztárgépeket tízes nagyságrendben használó szupermarketekig, vagy a speciális benzinkutas pénztárgépekig.

Részletesen

Rendszerek karbantartása

A ZEBRASOFT Kft 1989-ben alakult, vonalkódtechnikán alapuló kereskedelmi rendszerek létrehozására, telepítésére, karbantartására. Az elmúlt években számos rendszert hoztunk létre önállóan, és más cégek partnereként egyaránt.

Részletesen

Garancia és szervíz

Termékpalettánkon megtalálja a vonalkódnyomtató, címkenyomtató, vonalkód olvasó, címke olvasó, adatgyűjtő, kártyanyomtató mellett a dokumentum olvasók, és a termékeinkhez kapcsolódó szoftverek széles tárházát.

Részletesen