Zebrasoft Kft.: vonalkódos pénztárgép megoldások, vonalkód technikai eszközök

ZEBRASOFT Kft.

Vonalkódos pénztárgép rendszerek,
Vonalkód technikai eszközök


Datalogic

Datalogic Kereskedelmi alkalmazású vonalkód olvasók

Datalogic Kereskedelmi alkalmazású vonalkód olvasók

Datalogic Scanning Groups Srl néven az automatikus azonosítástechnikai iparág (AIDC) számára a világ legteljesebb termékkínálatot biztosító vállalata a vonalkódolvasók tekintetében. A kereskedelmi vonalkódolvasók területén vitathatatlan piacvezetõ szerepet betöltõ PSC Magellan® temékcsaládja kibõvült a Cather és Diamond szkennerekkel, amelyek speciális kiskereskedelmi alkalmazásokban és a dokumentumkezelés területén ideálisak. A kézi vonalkódolvasók esetében a Dragon, Lynx termékkínálat a PowerScan ipari olvasókkal bõvült, míg a Gryphon, Heron, FireScan és Touch szkennerek a QuickScan általános felhasználásra szánt olvasóival egészült ki.

Datalogic Automation Srl az anyavállat „automatikus” üzletága alatt kerülnek piacra az Európában nagyon elterjedt ipari fix olvasók, továbbá a lézerjelölõ berendezések és az RFID technológia eszközei. Ezen terület is a legszélesebb termék- és szolgáltatáskínálatot biztosítja annak érdekében, hogy az üzleti igényeknek és a növekvõ elvárásoknak megfelelhessen.

Datalogic Mobil Srl az úgynevezett „mobil” üzletágat öleli magába. A vásárló Datalogic vállalat Európában jól ismert mobil adatgyûjtõ kínálata egészül ki az Európában és USA-ban egyaránt jól ismert PSC mobil és vezetéknélküli üzleti egységének kínálatával. Így azon bevezetett adatgyûjtõ márkák, mint például Kyman-NET, Viper-NET, Rhino-NET, Scorpio, Memor, Formula, a Falcon-okkal kiegészülve az egyik legteljesebb kínálatot nyújtják a logisztika, termeléskövetés, gyártás területén.Termékeink

Kereskedelmi Vonalkód olvasó

Datalogic Kereskedelmi alkalmazású vonalkód olvasók

Kereskedelmi II. Vonalkód olvasó

Datalogic Kereskedelmi alkalmazású vonalkód olvasók

Ipari Vonalkód olvasó

Datalogic Ipari Vonalkód olvasó

 
 

Megoldások

Pénztárgép rendszerek

Pénztárgép megoldásokSpeciális pénztárgépet fejlesztettünk ki a benzinkutas felhasználásokra. Pénztárgépeink egyedileg üzemeltethetők, vagy hálózatba köthetők. Pénztárgépeink kapcsolódnak a cégünk által kifejlesztett ZebraSys áruforgalmi rendszerhez.

Részletesen

Vonalkód technológia

Vonalkód technikai megoldásokBarcode, vonalkód rendszerek forgalmazása és a rájuk alapuló technológia a Zebrasoft Kft. egyik fő területe. A benzinkutas, kereskedelmi vonalkódos pénztárgép rendszerünk évek óta szolgálja Ügyfeleink széles körét.

Részletesen

Szoftver

Kész rendszerünk van kereskedelmi vonalkódos pénztárgép rendszerre, benzinkutas pénztárgép rendszerre, vendéglői és kávéházi rendszerre, de van tárgyiegszköz nyilvántató szoftverünk és leltár szoftver is. Ezen kívül szervíz szoftverrrel és komlett rendszerrel is rendelkezünk a garanciális, karbantartási és eseti javításokra szervízbe leadott eszközök mozgásának nyomon követését biztosító programmal.

Részletesen

 

Szolgáltatások

Pénztárgép rendszerek

Pénztárgép rendszerekA Zebrasoft Kft. 1989 óta fejleszti vonalkódos pénztárgépes rendszereit. Pénztárgépes rendszereink a kereskedelem számos területén megtalálhatók, az egyszerű élelmiszerboltoktól kezdve, a pénztárgépeket tízes nagyságrendben használó szupermarketekig, vagy a speciális benzinkutas pénztárgépekig.

Részletesen

Rendszerek karbantartása

A ZEBRASOFT Kft 1989-ben alakult, vonalkódtechnikán alapuló kereskedelmi rendszerek létrehozására, telepítésére, karbantartására. Az elmúlt években számos rendszert hoztunk létre önállóan, és más cégek partnereként egyaránt.

Részletesen

Garancia és szervíz

Termékpalettánkon megtalálja a vonalkódnyomtató, címkenyomtató, vonalkód olvasó, címke olvasó, adatgyűjtő, kártyanyomtató mellett a dokumentum olvasók, és a termékeinkhez kapcsolódó szoftverek széles tárházát.

Részletesen