Zebrasoft Kft.: vonalkódos pénztárgép megoldások, vonalkód technikai eszközök

ZEBRASOFT Kft.

Vonalkódos pénztárgép rendszerek,
Vonalkód technikai eszközök


Zebrasoft Kft ZPC-POS-FM WIN-TSEJ Általános célú pénztárgépek

ZPC-POS-FM WIN-TSEJ pénztárgép

Zebrasoft Kft ZPC-POS-FM WIN-TSEJ

Gyártó
Zebrasoft Kft
Leírás
Január elejétől forgalomban van a Zebrasoft Kft új pénztárgépe a ZPC POS FM WIN TSEJ. Az új pénztárgép szolgáltatásaiban, és külső jellemzőiben nagyban hasonlít elődjére 2006 óta forgalmazott ZPC POS FM WIN pénztárterminálra. A különbséget az érintőképernyő, a halkabb, és gyorsabb, valamint megbízhatóbb termonyomtató, és az elektronikus zsurnál jelentik. Az elektronikus zsurnál szükségtelenné teszi a nyugták, és egyszerűsített számlák másodpéldányának kinyomtatását,mivel ezeket a dokumentumokat a pénztárgép elektronikus adathordozón tárolja. A másodpéldány tekercseket így nem szükséges évekig tárolni, és az egypéldányos blokkszalag használata olcsóbb üzemeltetést tesz lehetővé. Az érintőképernyő kényelmesebb, és helytakarékos használatot tesz lehetővé. Az új ZPC POS FM WIN TSEJ pénztárgép már az APEH új követelményeinek megfelelő készülék, mely alkalmas az EURO átállás, és az ÁFA sáv váltások programozott kezelésére. Az új pénztári program kapcsolódik a Zebrasoft Kft vonalkódos áruforgalmi rendszeréhez.

Megoldások

Pénztárgép rendszerek

Pénztárgép megoldásokSpeciális pénztárgépet fejlesztettünk ki a benzinkutas felhasználásokra. Pénztárgépeink egyedileg üzemeltethetők, vagy hálózatba köthetők. Pénztárgépeink kapcsolódnak a cégünk által kifejlesztett ZebraSys áruforgalmi rendszerhez.

Részletesen

Vonalkód technológia

Vonalkód technikai megoldásokBarcode, vonalkód rendszerek forgalmazása és a rájuk alapuló technológia a Zebrasoft Kft. egyik fő területe. A benzinkutas, kereskedelmi vonalkódos pénztárgép rendszerünk évek óta szolgálja Ügyfeleink széles körét.

Részletesen

Szoftver

Kész rendszerünk van kereskedelmi vonalkódos pénztárgép rendszerre, benzinkutas pénztárgép rendszerre, vendéglői és kávéházi rendszerre, de van tárgyiegszköz nyilvántató szoftverünk és leltár szoftver is. Ezen kívül szervíz szoftverrrel és komlett rendszerrel is rendelkezünk a garanciális, karbantartási és eseti javításokra szervízbe leadott eszközök mozgásának nyomon követését biztosító programmal.

Részletesen

 

Szolgáltatások

Pénztárgép rendszerek

Pénztárgép rendszerekA Zebrasoft Kft. 1989 óta fejleszti vonalkódos pénztárgépes rendszereit. Pénztárgépes rendszereink a kereskedelem számos területén megtalálhatók, az egyszerű élelmiszerboltoktól kezdve, a pénztárgépeket tízes nagyságrendben használó szupermarketekig, vagy a speciális benzinkutas pénztárgépekig.

Részletesen

Rendszerek karbantartása

A ZEBRASOFT Kft 1989-ben alakult, vonalkódtechnikán alapuló kereskedelmi rendszerek létrehozására, telepítésére, karbantartására. Az elmúlt években számos rendszert hoztunk létre önállóan, és más cégek partnereként egyaránt.

Részletesen

Garancia és szervíz

Termékpalettánkon megtalálja a vonalkódnyomtató, címkenyomtató, vonalkód olvasó, címke olvasó, adatgyűjtő, kártyanyomtató mellett a dokumentum olvasók, és a termékeinkhez kapcsolódó szoftverek széles tárházát.

Részletesen