Zebrasoft Kft.: vonalkódos pénztárgép megoldások, vonalkód technikai eszközök

ZEBRASOFT Kft.

Vonalkódos pénztárgép rendszerek,
Vonalkód technikai eszközök


Zebrasoft Kft ZPC OL pénztárgép Általános célú pénztárgépek

ZPC OL pénztárgép

Zebrasoft Kft ZPC OL pénztárgép

Gyártó
Zebrasoft Kft
Leírás
Rendelhető a Zebrasoft Kft új online pénztárgépe a ZPC OL. Az új pénztárgép szolgáltatásaiban, és külsõ jellemzõiben nagyban hasonlít elõdjére 2006 óta forgalmazott ZPC POS FM WIN pénztárterminálra, valamint másik pénztárgépünkre, a ZPC POS FM WIN TSEJ-re. A ZPC OL érintõképernyõvel, vagy hagyományos TFT monitorral rendelhető. A Az érintõképernyõ kényelmesebb, és helytakarékos használatot tesz lehetõvé. Az új ZPC OL pénztárgép gyors, halk hőnyomtatóval rendelkezik. A ZPC OL már a NAV új követelményeinek megfelelõ online készülék, mely alkalmas az EURO átállás, és az ÁFA sáv váltások programozott kezelésére. Az új pénztári program kapcsolódik a Zebrasoft Kft vonalkódos áruforgalmi rendszeréhez. A kasszához többféle vonalkódolvasó, és mérleg kapcsolható.

Megoldások

Pénztárgép rendszerek

Pénztárgép megoldásokSpeciális pénztárgépet fejlesztettünk ki a benzinkutas felhasználásokra. Pénztárgépeink egyedileg üzemeltethetők, vagy hálózatba köthetők. Pénztárgépeink kapcsolódnak a cégünk által kifejlesztett ZebraSys áruforgalmi rendszerhez.

Részletesen

Vonalkód technológia

Vonalkód technikai megoldásokBarcode, vonalkód rendszerek forgalmazása és a rájuk alapuló technológia a Zebrasoft Kft. egyik fő területe. A benzinkutas, kereskedelmi vonalkódos pénztárgép rendszerünk évek óta szolgálja Ügyfeleink széles körét.

Részletesen

Szoftver

Kész rendszerünk van kereskedelmi vonalkódos pénztárgép rendszerre, benzinkutas pénztárgép rendszerre, vendéglői és kávéházi rendszerre, de van tárgyiegszköz nyilvántató szoftverünk és leltár szoftver is. Ezen kívül szervíz szoftverrrel és komlett rendszerrel is rendelkezünk a garanciális, karbantartási és eseti javításokra szervízbe leadott eszközök mozgásának nyomon követését biztosító programmal.

Részletesen

 

Szolgáltatások

Pénztárgép rendszerek

Pénztárgép rendszerekA Zebrasoft Kft. 1989 óta fejleszti vonalkódos pénztárgépes rendszereit. Pénztárgépes rendszereink a kereskedelem számos területén megtalálhatók, az egyszerű élelmiszerboltoktól kezdve, a pénztárgépeket tízes nagyságrendben használó szupermarketekig, vagy a speciális benzinkutas pénztárgépekig.

Részletesen

Rendszerek karbantartása

A ZEBRASOFT Kft 1989-ben alakult, vonalkódtechnikán alapuló kereskedelmi rendszerek létrehozására, telepítésére, karbantartására. Az elmúlt években számos rendszert hoztunk létre önállóan, és más cégek partnereként egyaránt.

Részletesen

Garancia és szervíz

Termékpalettánkon megtalálja a vonalkódnyomtató, címkenyomtató, vonalkód olvasó, címke olvasó, adatgyűjtő, kártyanyomtató mellett a dokumentum olvasók, és a termékeinkhez kapcsolódó szoftverek széles tárházát.

Részletesen