Zebrasoft Kft.: vonalkódos pénztárgép megoldások, vonalkód technikai eszközök

ZEBRASOFT Kft.

Vonalkódos pénztárgép rendszerek,
Vonalkód technikai eszközök


Asztali címke

Asztali Címke nyomtató Datamax

Asztali Címke nyomtató Datamax

Datamax asztali vonalkód és címke nyomtatók.Forgalmazott termékeink

Datamax E 4204

A Datamax E-Osztály második generációs nyomtatója a- E-4204. A készüléket olyan alkalmazásokra tervezték, ahol fontos tényező a nyomtatási sebesség. Az E-4204 az E-Osztály sikeres...

Datamax E 4304

A Datamax E-4304 piacra dobásával, az E-Osztály újabb alkalmazási területekre vált képessé. Az E-4304 olyan felhasználási területek ideális eszköze, ahol nagyobb nyomtatási felbontás...

Datamax E-Class Mark III

A Datamax új E-Class Mark III nyomtató családja kis méretű asztali termál nyomtatókból áll, melyek elsősorban olyan alkalmazási területeken használhatók, ahol megbízható, de olcsóbb...

 

Datamax E-Class Mark III

A Datamax új E-Class Mark III nyomtató családja kis méretû asztali termál nyomtatókból áll, melyek elsõsorban olyan alkalmazási területeken használhatók, ahol megbízható, de...

 

Megoldások

Pénztárgép rendszerek

Pénztárgép megoldásokSpeciális pénztárgépet fejlesztettünk ki a benzinkutas felhasználásokra. Pénztárgépeink egyedileg üzemeltethetők, vagy hálózatba köthetők. Pénztárgépeink kapcsolódnak a cégünk által kifejlesztett ZebraSys áruforgalmi rendszerhez.

Részletesen

Vonalkód technológia

Vonalkód technikai megoldásokBarcode, vonalkód rendszerek forgalmazása és a rájuk alapuló technológia a Zebrasoft Kft. egyik fő területe. A benzinkutas, kereskedelmi vonalkódos pénztárgép rendszerünk évek óta szolgálja Ügyfeleink széles körét.

Részletesen

Szoftver

Kész rendszerünk van kereskedelmi vonalkódos pénztárgép rendszerre, benzinkutas pénztárgép rendszerre, vendéglői és kávéházi rendszerre, de van tárgyiegszköz nyilvántató szoftverünk és leltár szoftver is. Ezen kívül szervíz szoftverrrel és komlett rendszerrel is rendelkezünk a garanciális, karbantartási és eseti javításokra szervízbe leadott eszközök mozgásának nyomon követését biztosító programmal.

Részletesen

 

Szolgáltatások

Pénztárgép rendszerek

Pénztárgép rendszerekA Zebrasoft Kft. 1989 óta fejleszti vonalkódos pénztárgépes rendszereit. Pénztárgépes rendszereink a kereskedelem számos területén megtalálhatók, az egyszerű élelmiszerboltoktól kezdve, a pénztárgépeket tízes nagyságrendben használó szupermarketekig, vagy a speciális benzinkutas pénztárgépekig.

Részletesen

Rendszerek karbantartása

A ZEBRASOFT Kft 1989-ben alakult, vonalkódtechnikán alapuló kereskedelmi rendszerek létrehozására, telepítésére, karbantartására. Az elmúlt években számos rendszert hoztunk létre önállóan, és más cégek partnereként egyaránt.

Részletesen

Garancia és szervíz

Termékpalettánkon megtalálja a vonalkódnyomtató, címkenyomtató, vonalkód olvasó, címke olvasó, adatgyűjtő, kártyanyomtató mellett a dokumentum olvasók, és a termékeinkhez kapcsolódó szoftverek széles tárházát.

Részletesen