Zebrasoft Kft.: vonalkódos pénztárgép megoldások, vonalkód technikai eszközök

ZEBRASOFT Kft.

Vonalkódos pénztárgép rendszerek,
Vonalkód technikai eszközök


Zebra

Zebra típusú kártyanyomtatók, RFID, LCD, USB

Zebra típusú kártyanyomtatók, RFID, LCD, USB

A Zebra legújabb kártyanyomtató-sorozatának fejlesztése során kifejezetten a kis helyigényt, és az egyszerû használatot tûzték ki célul. Míg P110i nyomtató egy oldalon, a 120i akár két-oldalon is képes nyomtatni szöveget, logót, fényképet! Csak i-sorozatú RFID chippel ellátott szalag alkalmazható ezekben a típusban, mely gazdag színtelítettséget biztosít, így fényképek nyomtatását kiváló minõségben biztosítja. LCD kijelzõjükön a nyomtató állapota jól nyomon követhetõ. 100darab kártyát képesek befogadni, ami kategóriájában - elõdeihez képest - mindenképpen kiemelkedõ. Erõs, de könnyû plasztik házuknak, áttervezett elektronikájuknak köszönhetõen felhasználóinak bárhol, bármikor lehetõsége van kártyanyomtatásra. Az USB porton keresztül az adat-feldogozás és a nyomtatási idõ jelentõsen rövidül. A festékszalag és a kártyatisztító görgõ egy keretbe van építve, melynek cseréje lényegesen egyszerûbbé teszi a nyomtatók használatát. A festékszalag fogyást - egy RFID chippen keresztül - a nyomtatók folyamatosan nyomon követik, s idõben figyelmeztetnek a cserére.
Mindkét nyomtató ideális választás alacsony kártyanyomtatási igények, beléptetõ-, dolgozói-, tagsági kártyák kiszolgálásához. Mágneskártya opcióval is rendelhetõek.Termékeink

Asztali nyomtatók Kártyanyomtató

Zebra asztali kártyanyomtatók, megbízható minőség

Nagy teljesítményű Kártyanyomtató

Zebra nagy teljesítményû kártyanyomtatók

 

Megoldások

Pénztárgép rendszerek

Pénztárgép megoldásokSpeciális pénztárgépet fejlesztettünk ki a benzinkutas felhasználásokra. Pénztárgépeink egyedileg üzemeltethetők, vagy hálózatba köthetők. Pénztárgépeink kapcsolódnak a cégünk által kifejlesztett ZebraSys áruforgalmi rendszerhez.

Részletesen

Vonalkód technológia

Vonalkód technikai megoldásokBarcode, vonalkód rendszerek forgalmazása és a rájuk alapuló technológia a Zebrasoft Kft. egyik fő területe. A benzinkutas, kereskedelmi vonalkódos pénztárgép rendszerünk évek óta szolgálja Ügyfeleink széles körét.

Részletesen

Szoftver

Kész rendszerünk van kereskedelmi vonalkódos pénztárgép rendszerre, benzinkutas pénztárgép rendszerre, vendéglői és kávéházi rendszerre, de van tárgyiegszköz nyilvántató szoftverünk és leltár szoftver is. Ezen kívül szervíz szoftverrrel és komlett rendszerrel is rendelkezünk a garanciális, karbantartási és eseti javításokra szervízbe leadott eszközök mozgásának nyomon követését biztosító programmal.

Részletesen

 

Szolgáltatások

Pénztárgép rendszerek

Pénztárgép rendszerekA Zebrasoft Kft. 1989 óta fejleszti vonalkódos pénztárgépes rendszereit. Pénztárgépes rendszereink a kereskedelem számos területén megtalálhatók, az egyszerű élelmiszerboltoktól kezdve, a pénztárgépeket tízes nagyságrendben használó szupermarketekig, vagy a speciális benzinkutas pénztárgépekig.

Részletesen

Rendszerek karbantartása

A ZEBRASOFT Kft 1989-ben alakult, vonalkódtechnikán alapuló kereskedelmi rendszerek létrehozására, telepítésére, karbantartására. Az elmúlt években számos rendszert hoztunk létre önállóan, és más cégek partnereként egyaránt.

Részletesen

Garancia és szervíz

Termékpalettánkon megtalálja a vonalkódnyomtató, címkenyomtató, vonalkód olvasó, címke olvasó, adatgyűjtő, kártyanyomtató mellett a dokumentum olvasók, és a termékeinkhez kapcsolódó szoftverek széles tárházát.

Részletesen