Zebrasoft Kft.: vonalkódos pénztárgép megoldások, vonalkód technikai eszközök

ZEBRASOFT Kft.

Vonalkódos pénztárgép rendszerek,
Vonalkód technikai eszközök


Adatgyüjtő

Vonalkódos adatgyüjtő rendszer, készülék.

Vonalkódos adatgyüjtő rendszer, készülék.

Azokon a felhasználási területeken, ahol a sima vonalkód olvasók már kevésnek bizonyulnak, ott jönnek képbe az adatgyűjtő készülékek. Ezek a modern mini komputerek képesek nem csak beolvasni az adatokat, de fel is dolgozzák és rendszerezik azokat. A bevitt adatok rögtön a készüléken módosíthatóak és a megfelelő összeköttetéssel valósidejű oda-vissza kapcsolatot is létrehozhatunk az adatgyűjtők és a központi adatbázisunk között.

Az adatgyűjtők számos területen használhatóak és kínálatunkkal igyekszünk az összes felmerülő igényt kielégíteni. Ugyanúgy megtalálhatóak nálunk az olcsóbb megoldások is, mint a fejlett technológiát alkalmazó ipari tabletek.
Az alsó kategóriás gépek általában kijelző nélkül vagy karakteres kijelzővel működnek. Ezeknél nincs folyamatos kapcsolat a rendszerrel, így az adatokat a munkafolyamat végeztével külön fel kell tölteni. Alkalmas lehet kisebb boltok kiszolgálására vagy kisebb raktár készletek rendszerezésére. A fejlettebb modellek már rendelkeznek érintőképernyős kijelzővel és sokkal több funkciót látnak el, mint olcsóbb társaik. A szimpla adatgyűjtők felső kategóriáját az ipari készülékek jelentik. Ezek már nagy teljesítményű vonalkódolvasót használnak és a durvább környezeti behatásokat is elviselik, legyen szó extrém hőmérsékletről, porról vagy akár mechanikai behatásokról.

Külön kategóriát képeznek a telefonként is felhasználható adatgyűjtők, amiket kényelmes érintőképernyő segítségével kezelhetünk. Ezek már majdnem teljes értékű számítógépként működnek és számos funkciójuknak köszönhetően sokrétű feladatmegoldásra alkalmasak. Komolyabb felhasználási területekre ajánljuk még az ipari tabletteket, amik mind funkcióikat, mind pedig strapabírásukat tekintve a legjobbat nyújtják.

Elérhetőek még járműre szerelhető termináljaink is, ezek a készülékek csatlakoztathatóak akár targoncákra, darukra vagy más munkagépekre is. Egyértelműen ezeknek a legnagyobb az ellenálló képessége a külső behatásokkal szemben. Szélsőséges környezeti viszonyok mellett is zavartalanul működtethetőek és a komolyabb mechanikai behatást is képesek elviselni.Termékeink

LXE Adatgyüjtõ

LXE Adatgyüjtõ termékek

Honeywell Adatgyüjtõ

Honeywell (korábban HHP, és Metrologic)

DataLogic adatgyűjtők Adatgyüjtõ

DataLogic kézi, és jármű terminálok

 

Megoldások

Pénztárgép rendszerek

Pénztárgép megoldásokSpeciális pénztárgépet fejlesztettünk ki a benzinkutas felhasználásokra. Pénztárgépeink egyedileg üzemeltethetők, vagy hálózatba köthetők. Pénztárgépeink kapcsolódnak a cégünk által kifejlesztett ZebraSys áruforgalmi rendszerhez.

Részletesen

Vonalkód technológia

Vonalkód technikai megoldásokBarcode, vonalkód rendszerek forgalmazása és a rájuk alapuló technológia a Zebrasoft Kft. egyik fő területe. A benzinkutas, kereskedelmi vonalkódos pénztárgép rendszerünk évek óta szolgálja Ügyfeleink széles körét.

Részletesen

Szoftver

Kész rendszerünk van kereskedelmi vonalkódos pénztárgép rendszerre, benzinkutas pénztárgép rendszerre, vendéglői és kávéházi rendszerre, de van tárgyiegszköz nyilvántató szoftverünk és leltár szoftver is. Ezen kívül szervíz szoftverrrel és komlett rendszerrel is rendelkezünk a garanciális, karbantartási és eseti javításokra szervízbe leadott eszközök mozgásának nyomon követését biztosító programmal.

Részletesen

 

Szolgáltatások

Pénztárgép rendszerek

Pénztárgép rendszerekA Zebrasoft Kft. 1989 óta fejleszti vonalkódos pénztárgépes rendszereit. Pénztárgépes rendszereink a kereskedelem számos területén megtalálhatók, az egyszerű élelmiszerboltoktól kezdve, a pénztárgépeket tízes nagyságrendben használó szupermarketekig, vagy a speciális benzinkutas pénztárgépekig.

Részletesen

Rendszerek karbantartása

A ZEBRASOFT Kft 1989-ben alakult, vonalkódtechnikán alapuló kereskedelmi rendszerek létrehozására, telepítésére, karbantartására. Az elmúlt években számos rendszert hoztunk létre önállóan, és más cégek partnereként egyaránt.

Részletesen

Garancia és szervíz

Termékpalettánkon megtalálja a vonalkódnyomtató, címkenyomtató, vonalkód olvasó, címke olvasó, adatgyűjtő, kártyanyomtató mellett a dokumentum olvasók, és a termékeinkhez kapcsolódó szoftverek széles tárházát.

Részletesen